Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.3.4

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.3.4 korjausversioon.

Bugikorjaukset

  • Asiakasnumero-otsikko tulostui suomeksi englannin- ja ruotsinkielisille laskuille. Kiitokset Annelle ongelman raportoinnista!
  • Pienessä osassa pankkimaksuista, joilla pidennettiin käyttöoikeutta, ei käyttöoikeus päivittynyt maksun onnistuneen suorittamisen jälkeen. Korjasimme ongelmalliset maksut heti kun sellaisen huomasimme. Pahoittelut vielä käyttäjillemme, jotka ette päässeet heti luomaan uusia laskuja maksun suorittamisen jälkeen. Jatkossa maksua ei pääse maksamaan pankissa, jos sen alustus ei ole täysin onnistunut.
  • Jos tuotteiden CSV-tuonti sisälsi uusia tuotekategorioita, ne piti tuoda kaksi kertaa, jotta tuotekategoria päivittyi oikein tuotteelle
  • Jos tuotteiden CSV-tuonti ei sisältänyt tuotteiden alv-prosentteja, aiheutti tämä epämääräisen virheilmoituksen. Jatkossa kerrotaan, että tuotetta ei voi tuoda, jos sille ei ole määritetty alv-prosenttia.

Markus Kettunen / Laskupiste / 8. tammikuuta 2019

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy