Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.3.2

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.3.2 korjausversioon.

Bugikorjaukset

  • Osassa 12.12.2018 klo 9:15 - 17:15 lähetyistä sähköpostilaskuista on ollut ongelma, joka estää laskun avaamisen ko. sähköpostissa olevan linkin kautta. Yhdellä virtuaalipalvelimellamme olleen ongelman takia, se ei ole onnistunut tallentamaan kopiota PDF-tiedostosta, jonka takia sitä ei voi ladata sähköpostissa olevan linkin kautta.
    • Ongelma koskee n. 30 kauttamme lähetettyä sähköpostia ja olemme infonneet ongelmasta laskujen lähettäjiä. Ongelman pystyy korjaamaan lähettämällä ko. laskun uudelleen, jolloin uudessa sähköpostissa olevan linkin kautta lasku on ladattavissa. Jos epäilet, että lähettämässäsi laskussa on ko. ongelma, voit tarkistaa sen klikkaamalla palvelussa laskun sivulla "Laskun lähetystiedot (sähköpostitse)" -otsikon alla olevan lähetysrivin Liite-sarakkeessa olevaa kuvaketta. Jos lasku avautuu, asia on kunnossa, mutta jos se ei avaudu, tulee ko. lasku lähettää uudelleen.
    • Jos Pro-tason käyttäjillä on ollut ongelmia liitteiden kanssa kyseisenä aikana, niin ne ovat johtuneet tästä samasta ongelmasta.
    • Itse ongelma on korjattu 12.12.2018 klo 17:15, mutta tämä korjausversio estää samanlaajuisen ongelman syntymisen jatkossa. Pahoittelut kaikille, joita ongelma koski!

Markus Kettunen / Laskupiste / 13. joulukuuta 2018

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy