Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.1.1

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.1.1 korjausversioon.

Bugikorjaukset

  • Jos yritti kirjautumatta (tai jos sessio oli vanhentunut) avata Laskupistettä suoralla linkillä, esim. https://www.laskupiste.fi/ui/app/main, aukesi vain tyhjä sivu, eikä käyttäjää ohjattu kirjautumissivulle. Jatkossa käyttäjä ohjataan kirjautumissivulle. Kiitokset Annikalle ongelman raportoinnista!
  • Kun oli tulostamassa maksumuistutusta ja klikkasi maksumuistutus-ikkunassa "Jatka" -nappia, selain esti oletuksena maksumuistutuksen avaamisen ja selaimesta piti sallia ponnahdusikkunat, jotta maksumuistutuksen sai tulostettua. Jatkossa kun painetaan "Jatka" -nappia, tallennetaan maksumuistutuksen tiedot, jonka jälkeen napiksi muuttuu "Tulosta". Kun tätä nappia sitten painaa, selain ei enää kohtele sitä ponnahdusikkunana vaan suostuu aina avaamaan maksumuistutuksen.
  • Jos valitsi yli 25 laskua kerralla tulostettavaksi, tulostus ei onnistunut liian pitkän url-osoitteen takia. Jatkossa samaa ongelmaa ei tule, vaikke tulostaisi Pro-tasolla olevan maksimin - 50 laskua.

Markus Kettunen / Laskupiste / 19. elokuuta 2018

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy