Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.0.3

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.0.3 versioon.

Uudet ominaisuudet

  • Yksittäinen asiakastieto on jatkossa mahdollista ladata GDPR:n mukaisesti koneluettavassa muodossa (JSON). Lataa nappi löytyy asiakassivulta "Asiakastiedot" -otsikon vierestä.
    • Tiedosto sisältää asiakkaan perustiedot, laskutus- ja toimitusosoitteet sekä kommentit ja muistutukset, jotka voivat sisältää GDPR:n mukaista henkilötietoa

Muutokset

  • Viitteenne -kenttää ei aiemmin viety verkkolaskun mukana. Päivitimme käyttämämme Finvoice-viestin 1.3 version mukaiseksi ja lisäämme viitteenne -kentän tiedot jatkossa BuyerReferenceIdentifier -kenttään Finvoice-sanomalle
  • Yläosan viestikenttä, joka näytetään esim. kun lasku luodaan tai lähetetään sähköpostilla, peitti sivun yläosan koko leveydeltään. Tämän takia pikalinkkejä ei voinut käyttää ennen kuin viestin poisti tai odotti, että se poistui automaattisesti. Jatkossa ko. viesti-ikkuna näytetään näytön oikeassa yläreunassa, ja se vie ainoastaan tarvitsemansa leveyden tilaa näytöstä.

Bugikorjaukset

  • Tuotteen lokitiedot haettiin useammassa paikassa turhaan, jolloin jos tuotteeseen sisältyi paljon lokitietoja, hidasti haku ko. toimintoja turhaan. Näitä toimintoja olivat mm. tuotteen lisäys laskulle sekä tuotteen muokkaus-ikkunan lataus.

Markus Kettunen / Laskupiste / 21. toukokuuta 2018

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy