Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.0.1

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.0.1 korjausversioon.

Bugikorjaukset

  • Harvoissa tapauksissa laskun tulostus/lataaminen ei toiminut 6.0.0 versiossa tehdyn taustapalvelukirjaston päivityksen jälkeen
  • Etusivun graafi latautui hitaasti, koska erääntyneet laskut haettiin ennen sitä. Jatkossa ne haetaan samaan aikaan eikä graafi pääse enää latautumaan erääntyneiden laskujen päälle. Samalla erääntyneiden laskujen hakua nopeutettiin huomattavasti.

Muutokset

  • Käyttäjien toiveesta jatkossa kukkaroon on mahdollista siirtää maksimissaan 500 euroa aiemman 100 euron sijaan. Huomatkaa, että kuten aiemmin, kukkarosta ei ole mahdollista siirtää rahaa takaisin itselleen, joten sinne tulee siirtää maksimissaan sen verran, kuin aikoo palvelussa käyttää rahaa.
  • Internet Explorer ja Edge -selaimilla, tuotetta muokatessa sen hinnassa ja muutamassa muussa, mahdollisesti desimaaliluvun sisältävässä kentässä, ei voinut käyttää pilkkua desimaalierottimena vaan ainoastaan pistettä. Syynä oli, että ko. kentät oli määritetty numerotietoa sisältäviksi kentiksi, jotta mobiiliselaimet osaisivat avata niiden kohdalla automaattisesti numeronäppäimistön. Internet Explorer ja Edge -selaimet eivät kuitenkaan osaa käsitellä tällöin kenttiä oikein ja tämän takia kentät piti muuttaa takaisin normaaleiksi tekstikentiksi.

Markus Kettunen / Laskupiste / 1. toukokuuta 2018

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy