Laskupiste

Laskupisteen käyttäjätutkimus 2020

93,6 % suosittelee!
Palvelu on helppokäyttöinen 3,4 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,46 / 4
Palvelusta on minulle hyötyä 3,6 / 4

Laskupisteen WooCommerce-lisäosa

Olemme saaneet kyselyitä käyttäjiltämme, että voisiko Laskupisteen integroida verkkokaupan kanssa. Vastataksemme kysyntään aloitimme yhteistyön Markup.fi:n kanssa, joka kehittää lisäosia WooCommerce ja Magento -verkkokaupoille. Tämän yhteistyön hedelmänä on nyt julkaistu uusi WooCommerce-lisäosa, jonka avulla Laskupisteen saa integroitua WooCommercen kanssa.

Lisäosa mahdollistaa asiakkaiden laskuttamisen suoraan WooCommercesta. Asiakas valitsee kassalla maksutavaksi laskun ja antaa laskutustietonsa, jonka jälkeen lasku tehdään tilauksen tietojen perusteella Laskupisteeseen. Lisäosassa on tuki kaikille Laskupisteen laskutustavoille. Katso tarkemmat tiedot lisäosasta.

Rajapintaehtojen kevennys

Jotta kaikilla käyttäjillämme olisi mahdollisuus ottaa lisäosa käyttöön, teimme kevennyksiä ulkoista rajapintaamme koskeviin käyttöehtoihin. Kevennykset koskevat kohtaa 3.10 käyttöehdoissamme.

  • 3.10.1 kohtaan lisäsimme tiedon, että myös hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta ulkoista rajapintaa on mahdollista käyttää ilman erillistä lupaa.
  • 3.10.2 kohdassa olleen vanhan rajapinnan osoitteen olemme päivittäneet uuteen.
  • 3.10.4 kohdassa olemme antaneet oikeuden kaikille palvelumme käyttäjille, käyttää ulkoista rajapintaa hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta, kun aiemmin tämä oikeus oli ainoastaan Pro-tason käyttäjillä.
  • Jatkamalla palvelun käyttöä, hyväksyt tehdyt muutokset käyttöehtoihin.

Markus Kettunen / Laskupiste / 28. tammikuuta 2020

|

Yhteystiedot

Tuki
support@laskupiste.fi
Chat
Tukisivusto
Myynti
sales@laskupiste.fi
+358 10 406 7050
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

© 2020 Laskupiste Oy