Laskupiste

Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020

93,6 % suosittelee!
Palvelua on helppo käyttää 3,4 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,46 / 4
Olen ollut tyytyväinen palveluun 3,46 / 4

Laskupiste WooCommerce-lisäosa

Olemme saaneet kyselyitä käyttäjiltämme, että voisiko Laskupisteen integroida verkkokaupan kanssa. Vastataksemme kysyntään aloitimme yhteistyön Markup.fi:n kanssa, joka kehittää lisäosia WooCommerce ja Magento -verkkokaupoille. Tämän yhteistyön hedelmänä on nyt julkaistu uusi WooCommerce-lisäosa, jonka avulla palvelumme saa integroitua WooCommercen kanssa.

Lisäosa mahdollistaa asiakkaiden laskuttamisen suoraan WooCommercesta. Asiakas valitsee kassalla maksutavaksi laskun ja antaa laskutustietonsa, jonka jälkeen lasku tehdään tilauksen tietojen perusteella Laskupisteeseen. Lisäosassa on tuki kaikille palvelumme laskutustavoille. Katso tarkemmat tiedot lisäosasta.

Rajapintaehtojen kevennys

Jotta kaikilla käyttäjillämme olisi mahdollisuus ottaa lisäosa käyttöön, teimme kevennyksiä ulkoista rajapintaamme koskeviin käyttöehtoihin. Kevennykset koskevat kohtaa 3.10 käyttöehdoissamme.

  • 3.10.1 kohtaan lisäsimme tiedon, että myös hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta ulkoista rajapintaa on mahdollista käyttää ilman erillistä lupaa.
  • 3.10.2 kohdassa olleen vanhan rajapinnan osoitteen olemme päivittäneet uuteen.
  • 3.10.4 kohdassa olemme antaneet oikeuden kaikille palvelumme käyttäjille, käyttää ulkoista rajapintaa hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta, kun aiemmin tämä oikeus oli ainoastaan Pro-tason käyttäjillä.
  • Jatkamalla palvelun käyttöä, hyväksyt tehdyt muutokset käyttöehtoihin.

Markus Kettunen / Laskupiste / 28. tammikuuta 2020

|

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy