Olemme saaneet kyselyitä käyttäjiltämme, että voisiko Laskupisteen integroida verkkokaupan kanssa. Vastataksemme kysyntään aloitimme yhteistyön Markup.fi:n kanssa, joka kehittää lisäosia WooCommerce ja Magento -verkkokaupoille. Tämän yhteistyön hedelmänä on nyt julkaistu uusi WooCommerce-lisäosa, jonka avulla palvelumme saa integroitua WooCommercen kanssa.

Lisäosa mahdollistaa asiakkaiden laskuttamisen suoraan WooCommercesta. Asiakas valitsee kassalla maksutavaksi laskun ja antaa laskutustietonsa, jonka jälkeen lasku tehdään tilauksen tietojen perusteella Laskupisteeseen. Lisäosassa on tuki kaikille palvelumme laskutustavoille. Katso tarkemmat tiedot lisäosasta.

Rajapintaehtojen kevennys
Jotta kaikilla käyttäjillämme olisi mahdollisuus ottaa lisäosa käyttöön, teimme kevennyksiä ulkoista rajapintaamme koskeviin käyttöehtoihin. Kevennykset koskevat kohtaa 3.10 käyttöehdoissamme.

  • 3.10.1 kohtaan lisäsimme tiedon, että myös hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta ulkoista rajapintaa on mahdollista käyttää ilman erillistä lupaa.
  • 3.10.2 kohdassa olleen vanhan rajapinnan osoitteen olemme päivittäneet uuteen.
  • 3.10.4 kohdassa olemme antaneet oikeuden kaikille palvelumme käyttäjille, käyttää ulkoista rajapintaa hyväksyttyjen kolmannen osapuolen sovellusten kautta, kun aiemmin tämä oikeus oli ainoastaan Pro-tason käyttäjillä.
  • Jatkamalla palvelun käyttöä, hyväksyt tehdyt muutokset käyttöehtoihin.