Laskupiste

Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020

93,6 % suosittelee!
Palvelua on helppo käyttää 3,4 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,46 / 4
Olen ollut tyytyväinen palveluun 3,46 / 4

Standard- ja Pro-tason kuukausimaksuihin muutoksia 1.10.2020 alkaen

Viimeisestä kuukausimaksuja koskeneesta hinnoittelumuutoksesta on kulunut kaksi vuotta ja Laskupistettä on kehitetty aktiivisesti eteenpäin koko tämän ajan ja tuotu paljon uusia ominaisuuksia palveluun.

Näemme, että näiden muutosten myötä on aika tuoda hintamme lähemmäs muita kilpailevia laskutusohjelmia, vaikkakin olemme edelleen edullinen palvelu näihin nähden.

Uudet hinnat otetaan käyttöön samalla kun julkaisemme palvelustamme tulevan 9.0.0 version, joka tuo pankkiyhteydet palveluumme (aluksi OP ja Nordea). Hintamuutos on sidottu 9.0.0 version julkaisuun, jolloin se astuu voimaan samaan aikaan tulevan julkaisun kanssa, aikaisintaan 1.10.2020.

Käyttöoikeuden pidentäminen vanhalla hinnalla

Ennen hintamuutosta voi käyttöoikeutta ostaa vielä vanhalla hinnalla. Tämä onnistuu, jos käyttöoikeus on jo päättynyt tai tulee päättymään seuraavan kolmen kuukauden aikana. Tällöin on mahdollista ostaa käyttöoikeutta vaikka vuodeksi eteenpäin vanhalla hinnalla ja vanhoilla oikeuksilla (ei rajoituksia laskujen, eikä Pro-tasolla käyttäjien, määrän suhteen).

Yllä olevien ehtojen täyttyessä, käyttöoikeutta voi pidentää palvelussa kohdasta "Omat tiedot" - "Käyttötiedot" - "Käyttötaso" klikkaamalla "Jatka tilausta" -nappia. Standard-tasolla oleva voi halutessaan myös päivittää yrityksensä Pro-tasolle vanhalla hinnalla ennen uusien hintojen voimaanastumista.

Standard-tason muutokset

Standard-tasolla hinta nousee pienimmillään kaksi euroa kuukaudessa. Lyhyemmillä käyttöjaksoilla korotus on suurempi ja tämän takia suosittelemmekin valitsemaan mahdollisuuksien mukaan pidemmän käyttöjakson.

Standard12 kk6 kk3 kk
Ennen7,9 €8,9 €9,9 €
Jälkeen9,9 €11,9 €13,9 €


Standard-tasolle tulee rajoitus luotujen laskujen määrään, joka tulee olemaan 50 laskua kuukaudessa. Määrää tarkastellaan kolmen kuukauden liukuvalla keskiarvolla, jolloin jossain kuussa voi luoda useammankin laskun, jos taas toisessa kuussa luo niitä vähemmän. Jos kolmen kuukauden kuukausikohtainen keskiarvo ylittää 50 laskua, ei uusia laskuja voi luoda ennen kuin on päivittänyt seuraavalle tasolle tai keskiarvo laskee alle 50 laskun.

Pro-tason muutokset

Pro-tasolla hinta nousee pienimmillään neljä euroa kuukaudessa. Lyhyemmillä käyttöjaksoilla korotus on suurempi ja tämän takia suosittelemmekin valitsemaan mahdollisuuksien mukaan pidemmän käyttöjakson.

Pro12 kk6 kk3 kk
Ennen14,9 €16,9 €18,9 €
Jälkeen18,9 €21,9 €24,9 €


Pro-tasolle tulee rajoitus luotujen laskujen määrään, joka tulee olemaan 100 laskua kuukaudessa. Määrää tarkastellaan kolmen kuukauden liukuvalla keskiarvolla, jolloin jossain kuussa voi luoda useammankin laskun, jos taas toisessa kuussa luo niitä vähemmän. Jos kolmen kuukauden kuukausikohtainen keskiarvo ylittää 100 laskua, ei uusia laskuja voi luoda ennen kuin on päivittänyt Ultra-tasolle tai keskiarvo laskee alle 100 laskun.

Pro-tasolle tulee rajoitus myös käyttäjien määrään, joka on jatkossa maksimissaan viisi. Jos käyttäjiä on enemmän, pitää joko päivittää Ultra-tasolle tai poistaa ylimääräiset käyttäjät, ennen kuin voi taas luoda uusia laskuja.

Uusi Ultra-taso

Tuomme Pro-tason yläpuolelle uuden Ultra-tason, jossa ei ole rajoituksia laskujen tai käyttäjien määrän suhteen. Ultra-taso on asiakkaille, jotka luovat keskimäärin yli 100 laskua kuukaudessa ja/tai joilla on yli viisi käyttäjää palvelussa.

Ultra12 kk6 kk3 kk
Ennen---
Jälkeen37,9 €40,9 €43,9 €


Ultra-tason käyttäjillämme on käytössään puhelinpalvelu ja sen hintaan kuuluu myös yksi ilmainen pankkiyhteys ja lisäpankkitilit voi kytkeä alennettuun hintaan. Myös muut käyttömaksut ovat Ultra-tasolla aiempaa edullisempia ja näiden avulla kokonaiskustannus lähestyy aiempaa Pro-tasoa, kun lisäpalveluja on useampia käytössä.

Lähetys verkkolaskunaLähetys kirjeenäVastaanotto verkkolaskuna
Pro0,49 €alk. 1,29 €0,49 €
Ultra0,39 €alk. 1,19 €0,39 €


Tositteen skannausTekstiviestin lähetysMaksuvalvonta
Pro0,15 €0,12 €0,7 €
Ultra0,1 €0,1 €0,65 €

Miten muutos vaikuttaa nykyiseen käyttöoikeuteen?

Jos Standard- tai Pro-tason käyttöoikeutta on jäljellä, kun muutokset astuvat voimaan, jatkuu käyttö ilman rajoituksia ko. käyttöjakson loppuun asti. Eli tällöin Standard-tason 50 laskun ja Pro-tason 100 laskun kuukausirajoitus tulee voimaan vasta, kun nykyinen käyttöjakso loppuu.

Jos haluat varmistaa nykyisen hintatason ja rajoituksettomat laskut mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, katso kohta "Käyttöoikeuden pidentäminen vanhalla hinnalla".

Basic-tasolle ei muutoksia

Laskukohtaisen hinnoittelun omaavalle Basic-tasolle ei ole tehty muutoksia hinnoitteluun, joten siellä laskut maksavat jatkossakin saman euron per lasku.


Markus Kettunen / Laskupiste / 29. elokuuta 2020

|

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy