Laskupiste

Asiakas- ja tuoterekisteri

Asiakasrekisterin avulla ylläpidät henkilö- ja yritysasiakkaidesi perustietoja, kuten nimiä, osoitteita ja asetuksia. Lisäksi voit mm. määrittää asiakas- ja asiakasryhmäkohtaisia maksuehtoja sekä alennusprosentteja. Tämän lisäksi voit lisätä muistutuksia ja kommentteja asiakastietoihin, jotka tekevät Laskupisteestä keveän CRM-ratkaisun.

Asiakasrekisteri on integroitu täysin laskutusohjelman kanssa, joten näet asiakastiedoista suoraan kaikki asiakkaillesi luodut tarjoukset, laskut sekä kuitit. Näiden lisäksi näet tuotekohtaisen ostoraportin, joka näyttää kuinka monta yksikköä (esim. kpl) asiakkaasi on ostanut eri tuotteita valitulla aikavälillä. Asiakasryhmän kautta voit luoda ryhmälaskun, joka helpottaa esim. jäsen- ja osallistumismaksujen laskutusta huomattavasti.

Tuoterekisterissä hallitset tuotteitasi sekä tuotekategorioitasi. Tuotekategorioita suositellaan käytettäväksi varsinkin, jos sinulla on useita tuotteita, jolloin niiden hallinnointi ja lisääminen laskuille helpottuu entisestään.

Laskupisteessä on myös kevyt varastotilanteen seuranta, jonka avulla näet tuotteidesi varastosaldon sekä milloin tuotteita on viimeksi myyty ja milloin viimeksi lisätty varastoon. Tämän lisäksi saat halutessasi hälytyksen varastosaldon alittaessa määrittämäsi arvon. Varastotilanteen seuranta aktivoidaan käyttöön tuotteelle, kun määrität sille varastosaldon lähtötilanteen. Tämän jälkeen, kun myyt tuotteita, vähennetään myymäsi määrä automaattisesti tuotteiden varastosaldoista. Kun taas lisäät tuotteita varastoosi, voit kasvattaa helposti niiden varastosaldoa myös palvelussa.


Monipuolinen asiakas- ja tuoterekisteri terästettynä varastotilanteen seurannalla!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy